Play

Året 2022 var ett år som förändrade världen på många sätt. I dessa mest avlyssnade avsnitten får du en inblick i hur vi har påverkats av artificiell intelligens (AI) och hur innovation har spelat en viktig roll. Avslutningsvis berättar vi om en intressant historia om en riktig cyberattack.

Missa inte detta avsnitt med nästan 100 minuter av spännande information om digitalisering och teknikutveckling.

Avsnitten finns även som podd 188, 186 och 183.

Om avsnittet:

Målgrupp: allmänhet, ledning, it, ledare, projektledare, management, data science, säkerhetsansvariga

Lär dig: digitalisering, AI, innovation, verksamhetsutveckling, cybersäkerhet

Magnus Carling tycker att vi accelererar i digitaliseringen men inte reflekterat över om vi behöver sakta ner. När vi utsätts för chatbots som blir rasistiska och förfalskningar som används för propaganda är detta bara början. Många vet inte hur detta kommer att påverka oss.

Andreas Sjöström pratar om att innovationsförmågan blir viktigare nu när vi kan göra allt med teknik. Innovation ger svar på svåra frågor som du ställs inför som individ, samhälle eller i den globala utvecklingen.

Har du någonsin hamnat mitt i en cyberattack? Vet du hur det känns att hantera den inifrån? Vi intervjuar Jonas Hansson om en riktig händelse och tar reda på vad han har lärt sig.

Magnus Carling, Andreas Sjöström, Jonas Hansson, Micke Norbäck, Jonas Jaani (1:38:03)


Alla avsnitt av digitaliseringens podcast Effekten

Prenumerera:

Apple Podcasts

Google Podcasts

Spotify:

https://open.spotify.com/show/5Z49zvPOisoSwhwojtUoCm

Vilket ämne vill du att vi tar upp i podden och/eller vill du att vi intervjuvar en person som du tycker har intressanta saker att säga om den pågående digitaliseringen? Maila oss på info(a)effekten.se