Om

Välkommen till Effekten, en podcast om digitalisering och dess påverkan på vårt samhälle. I varje avsnitt tittar vi närmare på hur teknikutvecklingen påverkar våra liv, våra arbetsplatser och våra samhällen.

Vi pratar med experter inom området och ger dig en djupare förståelse för de förändringar som sker runt omkring oss. Oavsett om du är intresserad av digitalisering av offentlig sektor, effekterna av sociala medier på våra liv eller hur tekniken kan användas för att förbättra vår vardag, så hittar du intressanta samtal och perspektiv i Effekten.

Missade du ett avsnitt? Inga problem – du kan enkelt streama våra avsnitt via vår hemsida eller prenumerera på oss på din favoritpodcast-app. För att prenumerera på Effekten, följ denna länk: https://www.effekten.se/prenumerera/

Jonas Jaani guidar dig tillsammans med Micke Norbäck och konsulter som kan digitalisering. 20 min/avsnitt. 

Om du har förslag på gäster eller ämnen som du skulle vilja höra om i vår podd, tveka inte att kontakta oss. Du kan nå oss via e-post på info(at)effekten(punkt)se. Vi är alltid intresserade av att höra vad våra lyssnare har för önskemål och förslag på intressanta samtalsämnen och gäster.

LinkedIn delar vi våra avsnitt och där kan du också följa oss för att hålla dig uppdaterad om våra senaste uppdateringar. Kommentera gärna våra avsnitt och delta i diskussioner om de ämnen vi tar upp. Så om du vill vara med och påverka innehållet i vår podcast och få direktkontakt med oss.

Om Jonas Jaani och Micke Norbäck
Jonas Jaani, Effekten Digitaliseringens podcast

Jonas Jaani är en erfaren IT-konsult och projektledare med kompetens inom systemutveckling, traineeprogram och systeminföranden. Erfarenhet av stora kunder inom både privat och offentlig sektor. Jobbat inom mediebranschen, med radio, webb och tidning.

Micke Norbäck är en UX-designer med fokus på kund- och användarcentrering inom tjänster och produkter. Han har varit delaktig i produktframtagning i flera framgångsrika projekt och har mångårig erfarenhet av att designa lösningar som fokuserar på användarbehov och upplevelse.

Effekten – Live