Play

, reskilling, trainee och organisationer. En diskussion om , kompetensutveckling och digitalisering. med erfarenhet av traineeprogram inom konsultbolag. ”Skilling” och ”reskilling” i det livslånga lärande och att ständigt vara hungrig på att lära sig nytt och förändra lärandet av det som man redan kan.

Om avsnittet:

Målgrupp: , traineer, organisationer, ledare, , ,

Lär dig: Skilling, Kunskapsdrivna, Organisationer, Lärande, Digitalisering, ,

Diskussionen fokuserar på hur organisationer och individer kan främja lärande och utveckling. Undvik att fastna i gamla sätt att lära sig och istället vara öppen för förändringar och nya metoder.

Stor betydelsen av kommunikation och gruppdynamik finns för att främja lärande och utveckling. Skapa en miljö där alla i organisationen tar ansvar för sitt eget lärande och utveckling. Vikten av att ha en positiv inställning till lärande och att vara öppen för att misslyckas och lära sig av sina misstag.

Organisationen spelar en roll genom att erbjuda utbildningar och möjligheter för alla att utvecklas.

Podden avslutar med en diskussion om hur organisationer och individer aktivt kan hantera skilling och lärande på bästa sätt för att främja framsteg och utveckling. Betydelsen av att både organisationen och individen tar ansvar för att främja lärande och utveckling betonas. En kombination av mjuka värden som kommunikation och självförtroende samt tekniska kunskaper kan vara nyckeln till framgång i dagens snabbrörliga samhälle och arbetsliv.

Jonas Jaani, Mikael Norbäck (22:47)

Videoversion av avsnittet:
https://youtu.be/SlhVR9kuBNg
Länkar / mer information:

Alla avsnitt av digitaliseringens podcast Effekten

Prenumerera:

Apple Podcasts

Google Podcasts

Spotify:

Vill du att vi tar upp ett specifikt ämne eller intervjuar en person inom digitalisering? Maila oss på info(a)effekten(punkt)se