Play

I detta avsnitt diskuterar och från den växande hotbilden som riktas mot mindre företag. Vi granskar behovet av förbättrad cybersäkerhet till följd av den ökade digitaliseringen, samt de utmaningar som följer med att hålla sig uppdaterad med såsom . Genom att ta upp framgångsrika fall av säker datahantering och integration av Internet of Things (IoT), samt vikten av kontinuerlig för anställda, utforskar vi olika strategier för att minimera risker.

Vi sätter även fokus på de aktuella utmaningarna och hoten som är kopplade till säkerheten i och granskar potentiella lösningar och framgångsrika organisationer. Erik betonar den betydande ökningen av -attacker som riktar in sig på mindre företag med begränsade resurser, medan Lisa även tillägger att det finns en oro över de eskalerande IT-säkerhetsutmaningarna till följd av snabb .

Vi utforskar även såsom infrastrukturmodernisering och automatisering för att minimera risker, samt implementeringen av övervakningssystem för snabb upptäckt av incidenter. '

Det handlar om vikten av att följa regler och standarder som kan vara avgörande för att säkra digitaliseringsinsatserna och ger råd om bästa praxis relaterade till informationssäkerhet i moderna arbetsplatser.

Jonas Jaani, Lisa Köllerström, Erik Strandskog (22:56)

Videoversion av avsnittet:
Länkar / mer information:

Lisa Köllerström

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lisa-k%C3%B6llerstr%C3%B6m-25771913/ 
E-post: lisa.kollerstrom@canon.se Mobil: +46739253515

Jobbar som produktchef för Canons mjukvaru- och tjänsteportfölj. Med vårt erbjudande hjälper vi företag att hantera sin information på ett säkert sätt genom att digitalisera affärsprocesser med tillhörande kritiska affärsdokument/ policys samt att automatisera flöden, t.ex orderprocesser med hjälp av Robotics (RPA).

Erik Strandskog

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/erik-strandskog-ba330424/  
E-post: erik.strandskog@canon.se Mobil: +46739788688

Jobbar som produktchef där ansvaret är kring de produkter (hårda som mjuka) för arbetsplatsen. Tillsammans med Canons breda tjänsteutbud, egen service och implementation kan vi möta kunders utmaningar kring dokument- och informationshantering gällande spårbarhet, säkerhet och smidigare integrering mot kundens övriga system. 

Länkar:

Informationssäkerhet: https://www.canon.se/business/serious-business/

Canon och informationssäkerhet: Canon – säkerhet för företag – Canon Svenska

Digital transformation: Organisera dokumenthanteringen – Canon Business Center

Molnet, säkerhet, drift: Trust center – uniFLOW Online

Alla avsnitt av digitaliseringens podcast Effekten

Prenumerera:

Apple Podcasts

Spotify:

Är du vår nästa gäst? Maila oss på info(a)effekten(punkt)se